četrtek, 09. avgust 2012

Ogrevalne hlače - ADIPOWER "hot pants"

Chris Hoy in Victoria Pendleton sta asa na veledromskih preizkušnjah kar sta dokazala na letošnjih olimpijskih igrah. Angleži so veliko vložili v  kolesarsko ekipo.

Z novimi okvirji (še neimenovani) so na cestni preizkušnji žal "zabluzili" zaradi taktične napake. A na velodromu so dominirali.UK sport innovation - veliko je govora o okvirjih "nepoznane" znamke , prav tako so aerokrmila povsem unikatni izdelki


Ogrevalne hlače - grelniki dobijo energijo iz akumulatorske baterije vgrajene v hlačah; zaradi enostavnosti se hlače snamejo tik pred pričetkom dirkalne preizkušnje - z mišicami ogretimi na optimalnih 38stCTudi optimalno ogrevanje pred dirko igra pomembno vlogo ob vsej opremi. Z ADIDASOM so 18 mesecev razvijali ogrevalne hlače, ki nožne mišice hitro segrejejo na optimalno delovno temperaturo 38stC. Tako je potrebno manj časa preživeti na samem trenežerju za ogrevanje in se porabi tudi manj energijskih zalog, ki so potrebne za sam vrhunec dirke.

VIDEO:Novost "vroče hlačke" je do olimpijskih iger ostajala skrivnost - sedaj bo z dobro reklamo Chrisa Hoya gotovo postala standardna oprema ostalih ekip in tudi v drugih športnih panogah.

Kdor pozna prevleke gum dirkalnikov F1 - to je podobna zadeva a bolj pomembna saj omogoča boljšo "mašino".

Lp
Gregor

Ni komentarjev:

Objavite komentar